Vijesti

Snowboard Buvljak – subota 14.12. – prilika koja se ne propušta!

09.12.19 S obzirom da se nakon Prvog Snowboard Buvljaka, javila masa ljudi koja želi prodati korištenu snb opremu, odlučili smo ponoviti još jednom. Želiš da ti daska ode po dobroj cijeni, dođi na Prvi Snowboard Buvljak! Želiš dasku s iskustvom po najpovoljnijoj cijeni onda je Prvi Snowboard Buvljak pravo mjesto za tebe. Imaš staru dasku koja zna vozit, vezove koji se znaju sami zategnut, buce koje se same oblače i želiš to dobro utopiti!? Ili pak imaš malo para i želiš kupiti dobru rabljenu opremu?! Dođi na Prvi Snowboard Buvljak u subotu 14.12. od 10h do 14h.

Surf Shop nudi posao u prodaji!

04.12.19 Tražiš posao? U Surf Shopu se stvorila potreba za novim članom posade. Snowboarding, windsurfing, SUP i kajak su ti kul sportovi, a rad u Surf Shopu ti je oduvijek bio san. Smatraš da si kul trgovac. Excell tablice kužiš al" ti i ne trebaju s obzirom da računaš brže od kompa, uz to si najjači u kvartu i možeš ponijeti tri surf daske sam samcat pa ti si rođen da budeš dio Surf Shop tima.

Surf shop – nudi posao – voditelja prodaje

23.10.19 Želiš postati dio najkul tima? Surf Shop traži voditelja prodaje. Tražiš posao u ugodnoj radnoj atmosferi. Surf Shop tim traži osobu koja će povezati strast prema windsurfingu, snowboardingu, Stand Up Paddlingu s poslom. Naš je moto, ako već moramo raditi neka to bude nešto što zbilja volimo.

Surf Shop nudi posao – administracija/prodaja

09.10.19 Želiš postati dio najkul tima? Tražiš posao u ugodnoj radnoj atmosferi. Organizirana si i pedantna osoba, Excel imaš u malom prstu, a zbrajaš bolje i od samo kalkulatora? Uz to su ti snowboarding, windsurfing, SUP i kajak fora, onda si idealna osoba da budeš dio Surf Shop tima. Tražimo osobu za rad u administraciji i komunikaciji s klijentima. Baci oko na oglas

STARBOARD 2020. – Windsurf & SUP akcija

19.09.19

Windsurfing boomovi (lukovi) – sezonska rasprodaja

05.09.19

Windsurfing jarboli – sezonska rasprodaja

29.08.19

Windsurfing jedra – sezonska rasprodaja!!!

23.08.19
Arhiva vijesti:

Baci like

Jubito

Newsletter

Surf Mania vijesti

Surf Shop vam daje 5.500 kuna!


SurfShop vam poklanja lakih 5 tisućica. Tko ih može uzeti? Bilo tko tko je u posljednje dvije godine kupio ili će u slijedeća tri mjeseca kupiti; kajak, SUP dasku ili windsurf komplet. Pošaljite nam svoju fotografiju s komadom opreme iz Surf Shopa za naš „Ljetni foto natječaj“ i obogatite svoj budžet za slijedeću kupovinu u Surf Shopu.


Detalji:

-Ovo je ljetni foto natječaj; kajak, SUP, windsurf

-Oprema na fotografiji treba biti isključivo iz Surf Shop asortimana

-Fotografija treba biti autorsko djelo osobe koja se prijavljuje na natječaj


Kako sudjelovati:

-Pošaljite nam svoje najbolje akcijske fotke, maksimum 4 po objavi na Email: joe@surfmania.net

-Fotografije koje šaljete ne smiju, pojedinačno biti veće od 250 KB

-Mi ćemo svaki set vaših fotografija objaviti kao novi post na Surf Shop Facebook stranici

-Možete sudjelovati i s više objava fotografija od danas pa zaključno s 01.08.


Tko pobjeđuje ili kako će se rangirati fotografije:

-Lajkovi – skupite što više lajkova na vaš post.

-Sherovi – skupite što više dijeljenja jer sve se zbraja

-VAŽNO – u obzir uzimamo samo lajkove i sheranja facebook korisnikas s teritorija Hrvatske (s obzirom da se promidžba odnosi na Hrvatski teritorij)

-I na kraju, naš će ocjenjivački tim sve to zbrojiti i dati dodatno svoju ocjenu u kojoj će između ostalog u obzir uzimati i broj vaših objava


Što dijelimo:

-Pobjednik dobiva – 4.000 kn

-Drugo plasirani – 1000 kn

-Treće plasirani – 500 kn

Osvajate Surf Shop poklon bon za kupovinu u navedenim iznosima.

Starboard daske, JP-AUSTRALIA daske, Ocean Kayak, Old Town kajak, kanu

Severne jedra, Neilpryde jedra


Pravila:

Osoba koja se prijavila na natječaj mora biti vlasnik autorskih prava na fotografije. Na fotografijama moraju biti isključivo, neki od slijedećih artikla iz Surf Shopa; Ocean Kayak, Old Town kajaci, JP-Australia daske, Starboard daske. Artikle ostalih brandova nećemo uzeti u obzir, tj. takve fotografije nećemo objaviti. Također nećemo objaviti fotografije koje reklamiraju neki drugi sadržaj, nećemo objaviti fotografije koje imaju bilo koji nepriličan sadržaj. Dobitnici moraju priložiti dokaz da su artikli na pobjedničkoj fotografiji kupljeni u Surf Shopu. Osvojeni poklon bon ne može se zamijeniti za novac, niti prodati ili prenijeti na treću osobu. Sudionici natječaja slažu se da Surf Shop smije slobodno raspolagati s fotografijama koje su poslali na natječaj Zaposlenici Surf Shopa ne smiju sudjelovati u natječaju.

Još bi vas moglo interesirati:

- Kajaci kako odabrati pravi...

- SUP daske kako i što kupiti...

Ako vas nešto posebno interesira bacite oko na novi webshop na WWW.SURFSHOP.HR

Prijava u shop

Korisničko ime (e-mail adresa)

Lozinka

Prijavite se s vašim Facebook računom:

Spoji se putem Facebooka

Zaboravili ste lozinku?

Registracija